PROJECTE

RADIOMENSIÓ

-Oficina Experimental de Comunicació i Participació del Prat-

DEFINICIÓ DEL PROJECTE

RADIOMENSIÓ vol donar una altra dimensió a la ràdio i a la comunicació i participació dels ciutadans i les ciutadanes del Prat, en i a través d’aquests mitjans i de les noves tecnologies. Per això, l’entenem com una “oficina experimental de comunicació i participació” des de la qual volem proposar idees perquè el que es digui, ho digui la gent del Prat i del territori mateix. A través de diverses activitats i tallers (dirigits especialment a la gent gran) es vol crear una plataforma de comunicació que pugui tenir una continuïtat.

Entenem RADIOMENSIÓ com un teixit de nodes  que reuneix en un mateix circuit la memòria oral de la gent i la sonografia del present del Prat, a partir de dispositius comunicatius i tècnics.

RADIOMENSIÓ és un projecte que reconstrueix una memòria que s’autogenera i flueix com l’orografia de la ciutat (la torre, l’aigua, la torre de l’aire: l’aeroport, l’onada hertziana). Es vol crear un mapa sonor distintiu del Prat, a partir d’una memòria viscuda.

RADIOMENSIÓ redimensiona el territori a partir de l’engruiximent i l’arrelament de la memòria des de la sonografia present prenent com a punt de partida la Torre Imaginada i altres aspectes de l’imaginari col·lectiu, col·laborant amb la gent que hi té molt a dir.

Un projecte d’OKNO (Daniel Miracle, Ingrid Guardiola, Víctor Masferrer)

Assenyalem tres temes principals de recerca: la memòria oral, la sonografia del present i la torre imaginada.

+ Idees

Prototipus

Activitats

Arxiu

Album de fotografies

Anuncis

2 responses

7 06 2009
Lobby

Hola Ingrid i Victor

Us volia saludar i felicitar per aquesta tasca tant ferma que heu elaborat i donar-vos ànims per tal de que sigui elegida com a favorita.

Salutacions

Josep Armengol

8 06 2009
oknok

Hola Josep,
moltes gràcies! Hem tingut poc temps, però esperem que el fruit de tot això sigui disposar-ne més per seguir i aprofonditzar en el projecte. A veure si tenim sort (o el que sigui) en l’elecció final. Per cert, en el grup també hi ha en Dani Miracle, imprescindible!
salut i moltes gràcies pel comentari,
Ingrid

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: